TRAVESSES ESTIU 2018
[09-07-2018]

Navega amb el Badoc a BALEARS i SARDENYAEnguany volem iniciar les travesses a llocs més desconeguts i allunyats del què fem durant l’any. Amb el nou veler Badoc podem plantejar llargues navegacions amb tota comoditat.

Hem escollit les illes de Menorca i Sardenya perquè són una bona manera de copçar el Mediterrani ja que ens donen tot el què podem demanar a aquest bocí de Terra : cales i platges boniques, aigües turqueses, pobles amb història i cultures diverses.

Les setmanes es plantegen amb un punt d’arribada i sortida diferent per no haver de repetir la zona de navegació. Més endavant trobareu més informació pràctica per arribar als ports base.

» Travesses estiu Balears Sardenya 2018

Final de la Volvo Ocean Race
[26-06-2018]

La vuelta al mundo a vela Volvo Ocean Race 2017-18, finalizó el pasado 24 de junio con la victoria del equipo chino Donfeng Race Team.

Fue una final muy reñida entre el equipo español MAPFRE, el Team Brunel y el Dongfeng, cada uno lidero la etapa final en varias ocasiones. Finalmente una apuesta arriesgada dio la victoria al equipo Dongfeng.

Los españoles del equipo MAPFRE, fueron los terceros en llegar a la meta y consiguieron ser los subcampeones de la regata.

La clasificación final de la regata ha sido la siguiente:

  1. Dongfeng Race Team - 73 puntos

  2. MAPFRE - 70 puntos

  3. Team Brunel - 69 puntos

  4. team AkzoNobel - 59 puntos

  5. Vestas 11th Hour Racing - 39 puntos

  6. SHK / Scallywag - 32 puntos

  7. Turn the Tide on Plastic - 32 puntos


En la web oficial de la Volvo Ocean Race se pueden encontrar más información del evento: https://www.volvooceanrace.com/es/

Último artículo relacionado del blog: Los españoles lideran el inicio de la Etapa 7 de la Volvo Ocean Race